Bemutatkozá

 

 

Társaságunk háztartási vegyiáru- és papír nagykereskedelemmel foglalkozik 2015 óta.Budapest 1044 Megyeri út 51. szám alatti található 1000 m2-es Cash & Carry  áruházunkban nagykereskedésünkben várjuk viszonteladó és közületi partnereinket.

                                                                               Nyitva tartás H-P 7.30-16.00-ig.

Kínálatunkban megtalálhatóak a közismert és népszerű szállítói márkákon kívül a hazai gyártók háztartási és ipari kiszerelésű termékei is. Az általunk forgalmazott termékek kiváló ár-érték arányban vásárolhatóak meg áruházunkban. Nagyobb mennyiségi vásárlás esetén lehetőség van egyedi, akár tartósan alacsony árak kidolgozására is.

A termékeket megvásárolhatja személyesen, illetve házhoz szállítással. 

Amennyiben a kényelmesebb megoldást szeretné választani akkor Budapest területén nettó 75.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentesen szállítunk házhoz.

Vidéki kiszállítás esetén a minimum megrendelés értéke 200.000 Ft.

Ezen összeghatár alatti megrendeléseket egyedi szállítási költség felszámítása mellett tudjuk teljesíteni.

Webáruházunkon keresztül a regisztrált vásárlóink az internetes felületen is összeállíthatják rendeléseiket. Lehetőség van akár az előre leadott rendelések munkatársaink által történő összekészítésére is, amit raktár áruházunkban személyesen vehetnek át illetve kérhetik a fenti minimum rendelés figyelembe vétele mellett a telephelyre történő kiszállítást is!

Erre a feladatra több 3,5t kisteherautóval illetve akár 15 rkl szállítására is alkalmas 10t-ás teherautóval rendelkezünk.